Forumantwoord – Firefox voor Android-crashrapport

Firefox for Android Firefox for Android Aangemaakt: 1 week, 5 dagen ago

Hallo,

Het spijt me te horen dat Firefox voor Android crasht. Ik hoop dat we u kunnen helpen dit op te lossen. Voordat u onderstaande stappen volgt, zorg ervoor dat u zowel uw Android-apparaat als Firefox voor Android zijn bijgewerkt naar de nieuwste versies.

Sluit als eerste stap zo veel mogelijk van uw open tabbladen, totdat u er zo weinig mogelijk open hebt. Helpt dit de frequentie van crashes te verminderen?

Als dit het probleem niet oplost, open dan de app Instellingen in Android, selecteer Apps en zoek Firefox in de lijst. Selecteer in de sectie Opslag de optie om de cache (de buffer) te wissen (wis geen gegevens!). Helpt dit?

Hierna moeten onze ontwikkelaars hier in meer detail naar kijken met wat logboeken uit uw exemplaar van Firefox voor Android. Typ about:crashes in de adresbalk, wat informatie toont over recente crashes. Als u de meest recente Socorro-koppeling selecteert, wordt een crashrapport in een nieuw tabblad geopend. Als u het adres van de pagina die wordt geopend kunt kopiëren en dit in een antwoord in deze discussie kunt plakken, kunnen we hier nader naar kijken voor u.

Ik hoop dat dit helpt.