De Flash-plug-in wordt op sommige websites standaard geblokkeerd

Werk uw versie van Firefox bij voor de nieuwste functies en beveiligingsupdates.
De Flash-plug-in kan op sommige websites beveiligings-, snelheids- en stabiliteitsproblemen veroorzaken. Om u een veilige, snelle en stabiele surfervaring te bieden, blokkeert Firefox automatisch Flash op sommige websites die mogelijk problemen veroorzaken.

Wat voor websites bevinden zich op de blokkeerlijst van Firefox?

Firefox blokkeert Flash op de volgende websites:

• Websites die in andere websites zijn ingesloten.
  • Websites die onnodig plug-ins gebruiken. Als een populaire website geen Flash nodig heeft om goed te kunnen werken, wordt Flash automatisch geblokkeerd om u een snellere en betere surfervaring te geven.
Voor meer informatie over het blokkeren van domeinen, zie Blocking by Domain op het Mozilla Developer Network.

Flash inschakelen

Sommige websites vereisen Flash om goed te worden weergegeven. U kunt Flash als volgt inschakelen.

Dit wordt niet aanbevolen, omdat het beveiligings- en stabiliteitsproblemen kan veroorzaken.
  1. Klik op de menuknop new fx menu .
  2. Klik op Add-ons
  3. Klik op het paneel Plug-ins.
  4. Zoek in de lijst naar Flash en klik op OptiesVoorkeuren.
  5. Verwijder het vinkje naast Gevaarlijke en opdringerige Flash-inhoud blokkeren.