Firefox voor Ondernemingen 119 – Versieopmerkingen

Alles hieronder is van toepassing op Firefox 119 en is niet beschikbaar in Firefox 115.4 ESR.

Encrypted Client Hello (ECH) is nu beschikbaar voor Firefox-gebruikers, waardoor een meer privé navigatie-ervaring wordt geleverd. ECH breidt de versleuteling die in TLS-verbindingen wordt gebruikt uit om meer van de handshake te omvatten en gevoelige velden beter te beschermen. Lees meer over de lancering van ECH op Mozilla Distilled. Raadpleeg voor meer details over hoe ECH samenwerkt met Ondernemingsbeleid, TLS-middleboxes en andere technologie onze FAQ en MozillaWiki voor experts. Dit is alleen beschikbaar in Firefox 119.