Firefox voor Ondernemingen 117 – Versieopmerkingen

Behalve waar opgemerkt, is alles hieronder van toepassing op zowel Firefox 117 als de Firefox 115.2 ESR. Firefox 115 is de huidige ESR, dus vanaf nu worden alleen nog fixes geïmplementeerd in de Firefox 102 ESR.

Beleidsupdates

• Het beleid ExtensionSettings is bijgewerkt om default_area te ondersteunen. Dit is toegepast in Firefox 113, maar is destijds niet gedocumenteerd.

Speciale opmerkingen

Dit is de laatste geplande versie van Firefox 102 ESR; de ondersteuning wordt beëindigd op 26 september 2023. Gebruikers worden dan automatisch bijgewerkt naar de Firefox 115 ESR.

Als u om wat voor reden dan ook upgrades wilt voorkomen, kunt u het nieuwe beleid AppUpdatePin gebruiken.

Als u tegen problemen oploopt bij het upgraden naar Firefox 115, open dan zo snel mogelijk bugs.

Ondersteuning voor Windows 7, 8, en 8.1

We beëindigen de ondersteuning voor Windows 7, 8 en 8.1. Gebruikers van Firefox op deze versies van Windows worden overgezet naar de Firefox 115 ESR en ontvangen ondersteuning tot september 2024.

Ondersteuning voor macOS 10.12, 10.13 en 10.14

We beëindigen de ondersteuning voor macOS 10.12, 10.13 en 10.14. Gebruikers van Firefox op deze versies van macOS worden overgezet naar de Firefox 115 ESR en ontvangen ondersteuning tot september 2024.