Firefox Klar voor Android - Veelgestelde vragen

Bedankt voor het uitproberen van Firefox Klar voor Android. Dit zijn enkele bekende problemen waaraan hard wordt gewerkt om deze te verhelpen, dus blijf ons volgen; er komen meer goede zaken uw kant op.

Hoe maak ik schermafbeeldingen?

Schermafbeeldingen zijn momenteel niet beschikbaar in Firefox Klar, maar de meeste Android-gebruikers kunnen een schermafdruk maken door tegelijkertijd op de aan/uitknop en de volumeknop ‘-’ van hun apparaat te drukken.

Waarom kan ik op sommige websites geen video’s in volledig scherm bekijken?

Op sommige websites kunnen in Firefox Klar voor Android geen video’s in een volledig scherm worden weergegeven, maar we hebben dit probleem op Vimeo opgelost. Dit is een bekend probleem waaraan hard wordt gewerkt om het te verhelpen. Hou vol!

Ik zie helemaal geen dialoogvensters

U gebruikt een vroege versie van Firefox Klar (bedankt voor uw hulp bij het verbeteren ervan!) die nog geen dialoogvensters ondersteunt, zoals pop-ups voor toestemming. We werken hard aan een oplossing hiervoor, dus hou ons in de gaten.

Worden de trackers per website geblokkeerd of in mijn hele sessie?

De Trackers geblokkeerd-indicator in het menu van Firefox Klar vertelt u hoeveel trackers er op die bepaalde website worden geblokkeerd.