Firefox voor Android ondersteunt Flash - Het inschakelen

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 24457
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: update
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie

Firefox voor mobiel ondersteunt momenteel geen Flash. Voor toekomstige uitgaven van Firefox voor mobiel wordt gewerkt aan manieren om een fantastische beleving met plug-ins als Flash te leveren.

Hoe kan ik YouTube gebruiken zonder Flash?

Een van de meest populaire toepassingen van Flash zijn YouTube-video’s. Er bestaat een eenvoudige workaround die de YouTube-beleving in Firefox veel beter maakt.

1. Veeg om te beginnen naar links en tik op de knop Tandwiel in de rechteronderhoek van het scherm.
  2. Selecteer het tabblad voor add-ons (puzzelstukje) en scroll omlaag om de add-on-zoekbalk te zien.
  3. Zoek naar phony.
  4. Selecteer Phony en tik daarna op Toevoegen aan Firefox.
  5. Selecteer vervolgens het tabblad voor voorkeuren (regelaars).
  6. Wijzig de User Agent-instelling van Default naar Android (Nexus One).

phony settings

Wanneer u vanaf nu YouTube bezoekt, worden video’s in de ingebouwde Android YouTube-app geopend.

Voor meer informatie over add-ons voor Firefox, zie Add-ons vinden en installeren in Firefox voor Android

Bekijk uw favoriete video’s en bewegende websites met Firefox mobiel door Flash in te schakelen.

1. Tik op de hardwareknop Menu om de Flash-plug-in in te schakelen.
  2. Tik in het scherm Instellingen op het item Plug-ins en kies Ingeschakeld of Tikken om af te spelen.