Firefox voor Android crasht bij het opstarten - Het probleem verhelpen

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Firefox 18.0.2 voor Android is uitgebracht vanwege een crashprobleem bij het opstarten. Werk Firefox bij naar de meest recente versie om dit probleem te verhelpen.

Firefox automatisch bijwerken

Als u Firefox zo hebt ingesteld dat automatisch bijwerken is toegestaan, kunt u de browser als volgt bijwerken:

1. Open de Google Play Store-applicatie.
  2. Firefox zal automatisch beginnen zichzelf bij te werken.

Firefox handmatig bijwerken

Als u Firefox hebt ingesteld op handmatig bijwerken:

1. Open de Google Play Store-applicatie en tik op het zoekpictogram dat eruitziet als een vergrootglas.

ICS - Android - Tapping Search icon in Google Play
  2. Typ “Firefox” en tik op het vergrootglas-zoekpictogram.
  3. Tik op Firefox en tik daarna op Bijwerken.

Deel dit artikel: http://mzl.la/138ymzG