Firefox 24 crasht met de Norton-werkbalk

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Noot: dit artikel is alleen van toepassing op Firefox 24.

Gebruikers van Firefox 24 die de Norton-werkbalk hebben geïnstalleerd kunnen crashes ondervinden. Norton werkt aan een update om dit probleem te verhelpen. Tot dat moment is uitschakelen van de Norton-werkbalk een tijdelijke oplossing:

1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop FirefoxKlik in de menubalk op het menu ExtraKlik boven in het Firefox-venster op het menu Extra en klik daarna op Add-ons. Het tabblad Add-onbeheerder wordt geopend. Klik op de menuknop New Fx Menu en kies Add-ons. Het tabblad Add-onbeheerder wordt geopend.

2. Selecteer het paneel Extensies in het tabblad Add-onbeheerder.
  3. Zoek naar de Norton Toolbar-extensie en klik op de bijbehorende knop Uitschakelen.
  4. Klik op Nu herstarten als dit verschijnt. Uw tabbladen worden opgeslagen en na het herstarten hersteld.