Veelgestelde vragen over Google Aanmelden

Heb ik een Google-account nodig om te registreren voor Pocket?

Nee. Google is gewoon een optie bij het inschrijven voor een Pocket-account. Als u deze optie liever niet gebruikt, kunt u nog steeds onafhankelijk registreren door een van onze andere aanmeldopties te kiezen, zoals Apple en Mozilla.

Ik heb al een Pocket-account. Kan ik beginnen Google te gebruiken om aan te melden?

Als u een Pocket-account hebt, is het eenvoudig om de optie om aan te melden met Google te gebruiken. U doet dit op deze manier:

Als uw Pocket-account is geregistreerd met een Google-e-mailadres, selecteer dan gewoon de knop ‘Aanmelden met Google’ en u kunt met uw accounts verbinden.

Als uw Pocket-account niet is geregistreerd met een Google-e-mailadres, kunt u nog steeds aanmelden met Google als u een Google-e-mailadres toevoegt aan uw Pocket-account. Bezoek hiervoor de pagina E-mailadressen in de instellingen van uw Pocket-account om uw Google-e-mailadres toe te voegen en te bevestigen. Hierna kunt u de knop ‘Aanmelden met Google’ gebruiken om te verbinden met uw accounts.

Ik heb meerdere Google-accounts. Kan ik elke account gebruiken om bij Pocket aan te melden?

U kunt aanmelden bij Pocket met meerdere Google-e-mailadressen, zolang elk adres is toegevoegd aan uw Pocket-account. Bezoek gewoon de pagina E-mailadressen in de instellingen van uw Pocket-account om de Google-e-mailadressen die u wilt gebruiken toe te voegen en te bevestigen. Hierna kunt u de knop ‘Aanmelden met Google’ gebruiken om te verbinden met uw accounts.

Als ik probeer met Google aan te melden, verdwijnt het pop-upvenster onmiddellijk en kan ik niet aanmelden. Wat gebeurt er?

Om Google Aanmelden te gebruiken, zijn cookies van derden vereist. Als de pop-up voor Google-accounts snel verdwijnt en u niet aanmeldt bij Pocket, is dit een indicatie dat uw browser is geconfigureerd om cookies van derden niet toe te staan.

Als u in de toekomst wilt aanmelden bij Pocket met uw Google-account, overweeg dan cookies van derden toe te staan in uw browser. Hier zijn koppelingen met info over waar u deze instellingen kunt vinden in populaire browsers en wijzigingen kunt aanbrengen aan de instellingen voor cookies van derden.

Chrome: support.google.com/chrome/answer/95647

Firefox: https://support.mozilla.org/kb/cookies-information-websites-store-on-your-computer

Safari: support.apple.com/guide/safari/manage-cookies-and-website-data-sfri11471

Hiernaast kan een andere oplossing zijn om accounts.google.com toe te voegen aan de lijst met toegestane domeinen. Als u liever geen wijzigingen aan uw browserinstellingen maakt, kunt u ook simpelweg aanmelden bij Pocket met het e-mailadres en wachtwoord waarmee u hebt geregistreerd. Als u uw wachtwoord niet meer weet, klik dan hier voor instructies over u dit herstelt.

Tot welke gegevens heeft Pocket toegang als het verbindt met Google?

Als u uw Google-account verbindt met Pocket, staat u toe dat bepaalde gegevens worden benaderd door Pocket. Deze omvatten:

• Bekijken van uw e-mailadres.
  • Bekijken van basisgegevens over uw Google-account, waaronder uw naam, profiel-URL, accountafbeelding en geslacht.

Tot welke gegevens heeft Google toegang als het verbindt met Pocket?

Als u uw Google-account verbindt met Pocket, wordt niets van uw gegevens in Pocket verzonden naar Google.

Ik heb mijn Google-account verbonden met Pocket, maar wil dat nu ongedaan maken. Is dit mogelijk?

U kunt op elk moment de toegang van Pocket tot uw Google-account opheffen. Bezoek simpelweg de Pagina Verbonden services en toepassingen in de instellingen van uw Pocket-account en klik op de koppeling ‘Toegang verwijderen’ naast Google. U kunt ook de gehele lijst met accounttoestemmingen beheren op de pagina Accounttoestemmingen van Google.

Ik wil graag aanmelden bij Pocket met een andere service. Is Pocket van plan om in de toekomst meer services toe te voegen?

Op dit moment ondersteunen we aanmelden bij Pocket met een Google-account, Apple-account en Mozilla-account. We staan open voor het toevoegen van meer opties in de toekomst.