Familievriendelijk browsen met Firefox in een beperkt profiel

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 108150
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: update
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Bron van revisie
Inhoud van revisie
Dit artikel is van toepassing op de nieuwste versie van Firefox voor Android. Werk Firefox voor Android eerst bij naar de nieuwste versie om van deze functies te genieten.

Firefox voor Android werkt vloeiend samen met de beperkte profielen van uw Android-tablet, waarmee voor elk gezinslid een veilige, onafhankelijke en frustratievrije surfervaring wordt geboden. Bij het gebruik van beperkte profielen zal Firefox voor Android standaard alleen de basisfuncties bevatten, zodat u aanvullende functies kunt toekennen die voor elk gezinslid passend zijn.

Is familievriendelijk browsen beschikbaar op mijn apparaat? Familievriendelijk browsen in Firefox is alleen beschikbaar voor beperkte profielen op Android-tablets. Het is niet beschikbaar op telefoons of phablets.

Het werkt als volgt:

Functies voor elk gezinslid beheren

Met familievriendelijk browsen kunt u voor elk profiel bepaalde Firefox-functies inschakelen of uitschakelen, wat elke gebruiker een veilige en probleemloze ervaring oplevert terwijl u gemoedsrust wordt geboden.

1. Voeg een beperkt profiel voor elk gezinslid toe door op het pictogram Instellingen van het systeem te tikken, gevolgd door Gebruikers, daarna Gebruiker of profiel toevoegen, en tot slot Beperkt profiel.
  2. Tik op het tandwiel naast het beperkte profiel dat u wilt aanpassen.

restricted profiles setting
  3. Tik op de schakelaar naast Firefox om het voor dat profiel in te schakelen.
    enable firefox restricted access
  4. Tik op het tandwiel naast Firefox en kies de functies die u voor die gebruiker wilt inschakelen:
restricted profile app settings

Herhaal deze stappen om een beperkt profiel en aangepaste Firefox-ervaring voor elk gezinslid te maken.

De volgende functies zijn in familievriendelijk browsen beschikbaar. Deze zijn standaard uitgeschakeld, dus tik op de schakelaar om ze toe te staan:

Het startscherm van elke gebruiker aanpassen

Familievriendelijk browsen biedt grote, kleurrijke tegels en een aanpasbaar startscherm voor elke toegang tot favoriete websites. U kunt favoriete websites of zoekopdrachten van uw kind vastzetten en toevoegen, zodat ze zonder uw hulp kunnen worden bezocht.

family friendly home screen 42

Websites of zoekresultaten aan het startscherm toevoegen

1. Tik op Een website toevoegen op het startscherm om een prompt weer te geven.
  2. Voer een webadres of zoekterm in voor de pagina of het resultaat dat uw kind mag benaderen.
add site fx android tablet
U kunt tot negen tegels op uw startscherm gebruiken. Houd uw vinger op een tegel om het menu zichtbaar te maken en tik daarna op Bewerken om de tegel te vervangen.