Face ID of Touch ID gebruiken in Firefox Klar

Voeg een extra privacylaag toe door Face ID (iPhone X) of Touch ID in te stellen in Firefox Klar voor iOS. Als u een website geladen houdt in Firefox Klar terwijl u tussen apps wisselt, zal iedereen die Firefox Klar probeert te bekijken zich moeten verifiëren via Face ID.

1. Tik op de menuknop in de rechterbenedenhoek.
  2. Tik op Instellingen.
  3. Zet onder Privacy de schakelaar aan blue switch naast Face ID/Touch ID gebruiken om app te ontgrendelen.
  4. Tik linksboven op Terug om naar het startscherm terug te keren.