Een snelkoppeling op uw startscherm toevoegen met Firefox Preview

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Ga eenvoudig naar uw favoriete pagina’s door snelkoppelingen aan uw startscherm toe te voegen. Wanneer u op een snelkoppeling tikt, wordt de pagina geopend in Firefox Preview. Geef uw snelkoppelingen een nieuwe naam.

1. Open de pagina die u aan uw startscherm wilt toevoegen.
  2. Tik op de menuknop. Settings icon in address bar in android

3. Tik Toevoegen aan startscherm.

add to home screen preview
  4. Voer een naam in voor uw snelkoppeling (deze optie is voor sommige pagina’s mogelijk niet beschikbaar) of gebruik de standaardnaam.