E-mailaccounts toevoegen

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 49710
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: update
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie

De E-mail-app biedt de beste manier om met e-mail in Firefox OS te werken. Dit artikel legt uit hoe u uw e-mailaccount aan de app kunt toevoegen.

1. Open de E-mail-app email op uw apparaat.
    • Als het de eerste keer is dat u de e-mailapplicatie opent, verschijnt het scherm Nieuwe account.
    • Als het niet de eerste keer is, tik dan op de menuknop Orange FxOS button in de linkerbovenhoek, tik op de tandwielknop Gray FxOS settings gear in de linkeronderhoek, en tik tot slot op Account toevoegen.
  2. Voer op het scherm Nieuwe account uw naam, e-mailadres en wachtwoord in.

email_setup
  3. Tik op Volgende.
    • Uw e-mailaccount wordt ingesteld, en u bent klaar!

Voor meer informatie over het werken met e-mail, zie E-mail verzenden en beheren.

Opmerkingen:
  1. Uw telefoon moet via wifi of een mobiel netwerk met het internet zijn verbonden om uw account te kunnen aanmaken.
  2. U kunt met de e-mail-app geen nieuwe e-mailaccount aanmaken. U kunt er alleen een bestaande e-mailaccount mee toevoegen. Als u een nieuwe e-mailaccount nodig hebt, maak dan een nieuwe account aan op de website van uw e-mailprovider voordat u deze aan de e-mailapplicatie toevoegt.
  3. Momenteel zijn Hotmail, Yahoo en Gmail de enige ondersteunde webmailproviders. U kunt andere typen e-mailaccounts instellen door op het scherm Nieuwe account op Handmatig instellen te tikken.