E-mailaccounts toevoegen

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 40766
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: eerste vertaling
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie

Luister hier naar instructies voor het toevoegen van een e-mailaccount (Engelstalig).

1. Open de e-mailapplicatie door op het e-mailpictogram email te tikken. Mogelijk moet u naar links vegen om het te vinden. U kunt het pictogram naar de onderste navigatietray verplaatsen door uw vinger op het pictogram te houden en dit te verslepen.

email_screenshot
    • Als het de eerste keer is dat u de e-mailapplicatie opent, verschijnt de wizard voor nieuwe accounts.
    • Als het niet de eerste keer is, tik dan op de menuknop, menu icon, vervolgens op het tandwielknop, setting, en tot slot op Account toevoegen.
  2. Voer op het scherm Nieuwe account uw naam, e-mailadres en wachtwoord in.

email_setup
  3. Tik op Volgende.
    • Uw e-mailaccount wordt ingesteld, en u bent klaar!
Opmerkingen:
  1. Uw telefoon moet via wifi of 3G met het internet zijn verbonden om uw account te kunnen aanmaken.
  2. U kunt met de e-mail-app geen nieuwe e-mailaccount aanmaken. U kunt er alleen een bestaande e-mailaccount mee toevoegen. Als u een nieuwe e-mailaccount nodig hebt, maak dan een nieuwe account aan op de website van uw e-mailprovider voordat u deze aan de e-mail-applicatie toevoegt.
  3. Momenteel zijn Hotmail, Yahoo en Gmail de enige ondersteunde webmailproviders. U kunt andere typen e-mailaccounts instellen door op het scherm Nieuwe account op Handmatig instellen te tikken.