De menu’s en werkbalk van Thunderbird weergeven

Of de menubalk van Thunderbird wordt weergegeven, is afhankelijk van uw besturingssysteem.

Voor Windows- en Linux-gebruikers zijn er twee mogelijkheden:

• Voor bestaande Thunderbird-gebruikers: als de Menubalk ontbreekt, komt dit doorgaans doordat deze per ongeluk is verborgen.
  • Voor nieuwe Thunderbird-gebruikers die met een in november 2012 of later uitgebrachte versie van Thunderbird beginnen, is de Menubalk standaard verborgen.

Voor Mac-gebruikers is het niet mogelijk om de Menubalk te verbergen, zodat zij deze altijd zien.

Verborgen menubalk

Als u een in november 2012 of later uitgebrachte versie van Thunderbird gebruikt, hebt u nu een menuknop in de rechterbovenhoek die de meest gebruikte functies bij elkaar onderbrengt in één menu, en voor nieuwe Thunderbird-gebruikers is de menubalk standaard verborgen.

Menu Button
Menu Button Menu
  • Als u de menubalk tijdelijk zichtbaar wilt maken, drukt u op de Alt-toets.
  • Als u de menubalk tijdelijk zichtbaar wilt maken, drukt u op de F10-toets.
  • Als u wilt dat de menubalk altijd zichtbaar is, klikt u met de rechtermuisknop op een leeg gedeelte van de tabbladenstrook en vinkt u Menubalk in het pop-upmenu aan.
View Menu Bar