Doorsturen van berichten uitschakelen – geen berichten die via uw maskers zijn verzonden meer ontvangen

Dit artikel toont u hoe u doorsturen van e-mail kunt blokkeren, zodat u geen e-mailberichten van uw maskers in uw echte Postvak IN ontvangt. Als u spam wilt filteren en alleen belangrijke berichten wilt ontvangen, kunt u een abonnement op Firefox Relay Premium nemen.

Doorsturen van berichten naar uw Postvak IN blokkeren

1. Klik op het Firefox Relay-pictogram relayIcon in de werkbalk en klik vervolgens onderin het paneel op Al uw maskers beheren.
  2. Zoek het masker dat u tijdelijk wilt deactiveren.
  3. Klik op de neerwaarts gerichte pijl om de opties voor dat masker uit te klappen.
  4. Verplaats onder ‘Welke e-mailberichten wilt u blokkeren?’ de schuif van Geen naar Alle om alle e-mailberichten die naar dit masker worden verzonden te blokkeren.
    Emails do you want to block

Sleep de schuif eenvoudig van Alle naar Geen om weer doorgestuurde e-mailberichten van dit masker te ontvangen.

Een e-mailmasker verwijderen

Met een gratis abonnement kunt tot 5 maskers aanmaken en hergebruiken wanneer u ze nodig hebt. U kunt ook een masker permanent verwijderen als u het niet meer wilt gebruiken. U kunt het artikel Een e-mailmasker verwijderen lezen voor meer info over het verwijderen van maskers.