Problemen bij het openen of gebruiken van een website in Firefox voor Android 100

Mogelijk ervaart u dat webpagina’s niet correct werken in Firefox voor Android 100. Dit gebeurt omdat de website niet is bijgewerkt om om te kunnen gaan met versienummers van drie cijfers.

Als dit betrekking heeft op een website die u vaak gebruikt, is er een tijdelijke oplossing:

1. Installeer Firefox voor Android Beta vanuit de Google Play Store. Deze app staat apart van de Firefox voor Android die u normaal gebruikt, u hoeft zich niet aan te melden bij uw Firefox-account en u kunt later desgewenst de app weer verwijderen.
  2. Typ about:config in de adresbalk en tik op Ga om de pagina about:config te openen.
  3. Zoek de voorkeur network.http.useragent.forceVersion.
  4. Tik in het veld onder de voorkeur, stel de waarde in op 99 en tik op de toets Terug.
  5. Sluit Firefox voor Android Beta en open de app weer.

Om Mozilla te helpen de websites te identificeren waar dit probleem optreedt, waarderen we het zeer als u dit formulier zou willen invullen.