Deelnemen aan een gesprek in Firefox Hello

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Firefox Hello is uit Firefox verwijderd. Meer info.

Als een Firefox Hello-gebruiker u een uitnodiging stuurt, kunt u aan het gesprek deelnemen vanaf een willekeurige WebRTC-ondersteunde browser zoals Firefox, Chrome of Opera zonder een account aan te maken.

1. Klik op de koppeling in de uitnodiging die u hebt ontvangen.
  2. Klik op Deelnemen aan het gesprek.
    join conversation 45
  3. Volg de vragen om Firefox toegang tot uw webcamera of microfoon te geven als u video- en audiochat wilt gebruiken. Tekstchat is ook beschikbaar.
    share devices hello
  4. Uw vriend of vriendin ontvangt een melding dat u hebt deelgenomen. Zodra uw vriend of vriendin deelneemt, ziet u de pagina die wordt gedeeld.
  5. Gebruik de privacybesturingen webrtc privacy om zo nodig uw camera uit te zetten of uw microfoon te dempen.
  6. Klik op de afsluitknop hello hang up 35 om het gesprek te beëindigen.
Camera- of microfoontoegang: als Firefox Hello geen toegang heeft tot uw camera of microfoon, zie dan het artikel Firefox Hello kan geen toegang krijgen tot mijn camera of microfoon.
Voor het beginnen van een nieuw gesprek, zie Firefox Hello - Video- en audiogesprekken online.