De datum of tijd van een gebeurtenis wijzigen

Dit artikel beschrijft hoe u de datum of tijd van een gebeurtenis kunt wijzigen. Als u meer informatie over het aanmaken van een agenda en een gebeurtenis nodig hebt, zie dan het artikel Werken met gebeurtenissen.

De datum of tijd van een gebeurtenis wijzigen

• Bepaal de locatie van de gebeurtenis die u wenst te bewerken in de betreffende agenda en klik er op met de rechtermuisknop.
  • Kies de optie Openen.
  • Breng de gewenste wijzigingen aan in de velden Begin en Einde. Indien gewenst kunt u de overige velden ook wijzigen.
  • Klik zodra alle wijzigingen zijn aangebracht op de knop Opslaan en sluiten.

Gefeliciteerd, de tijd of datum van de gebeurtenis is met succes gewijzigd.