Cookies inschakelen of uitschakelen in Firefox voor Android

Sommige websites bewaren gegevens over uw bezoek in bestanden die cookies worden genoemd. Deze cookies helpen websites om uw voorkeuren voor deze websites te onthouden voor als u ze later weer bezoekt. Sommige websites staan toe dat externe partijen cookies op uw apparaat achterlaten voor advertentiedoeleinden.

Doe het volgende om cookies in of uit te schakelen:

1. Open Firefox voor Android.
  2. Tik op de menuknop (onder het scherm op sommige apparaten of in de rechterbovenhoek van de browser) .
  3. Tik op Instellingen (mogelijk dient u eerst op Meer te tikken) .
  4. Tik op Privacy.
  5. Tik op Cookies en selecteer een van de volgende instellingen:
    • Ingeschakeld: staat alle soorten cookies toe.
    • Ingeschakeld, behalve van derden: staat cookies van bezochte websites toe. Cookies van derde partijen, die aan adverteerders kunnen worden verkocht, worden niet toegestaan.
    • Uitgeschakeld: voorkomt dat alle soorten cookies op uw apparaat worden geïnstalleerd.
Voor het verwijderen van cookies en andere navigatiegeschiedenis, zie Uw navigatiegeschiedenis en andere persoonlijke gegevens wissen in Firefox voor Android.