Hoe neem ik contact op met de ondersteuning voor MDN Plus?

Als u het antwoord op uw vraag niet kunt vinden in de MDN Plus-ondersteuningsartikelen, neem dan rechtstreeks met ons contact op:

1. Bezoek de MDN Plus-ondersteuningskennisbank en klik in de balk onderin de pagina op Ondersteuning verkrijgen.
    ContactSupport_SUMO
  2. Klik op de pagina MDN Plus-oplossingen in de balk rechts op Contact opnemen.
  3. U wordt gevraagd aan te melden met uw Mozilla-account om vragen in te kunnen dienen of contact op te kunnen nemen.
  4. Vul het formulier Contact Support in.
  5. Klik op Submit.

Ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op. Als u uw wachtwoord van uw Mozilla-account bent vergeten, lees dan hier hoe u uw wachtwoord herinitialiseert.