Configuratieopties voor updates

Deze pagina beschrijft configuratieopties van Thunderbird voor het bijwerken van uw systeem.

Opgeven wat Thunderbird doet als er updates worden gevonden

Menulocatie: Thunderbird | VoorkeurenExtra | OptiesBewerken | Voorkeuren | Geavanceerd | Update

Automatische updates configureren

Menulocatie: Thunderbird | VoorkeurenExtra | OptiesBewerken | Voorkeuren | Geavanceerd | Update

Configureren of Thunderbird automatisch controleert op updates

Menulocatie: Thunderbird | VoorkeurenExtra | OptiesBewerken | Voorkeuren | Geavanceerd | Update

Configureren of Thunderbird automatisch controleert op updates voor add-ons

Menulocatie: Thunderbird | VoorkeurenExtra | OptiesBewerken | Voorkeuren | Geavanceerd | Update

Deel dit artikel: http://mzl.la/1ApHjqZ