Configuratieopties voor updates

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Deze pagina beschrijft configuratieopties van Thunderbird voor het bijwerken van uw systeem.

Opgeven wat Thunderbird doet als er updates worden gevonden

Menulocatie: Thunderbird | VoorkeurenExtra | OptiesBewerken | Voorkeuren | Geavanceerd | Update

Automatische updates configureren

Menulocatie: Thunderbird | VoorkeurenExtra | OptiesBewerken | Voorkeuren | Geavanceerd | Update

Configureren of Thunderbird automatisch controleert op updates

Menulocatie: Thunderbird | VoorkeurenExtra | OptiesBewerken | Voorkeuren | Geavanceerd | Update

Configureren of Thunderbird automatisch controleert op updates voor add-ons

Menulocatie: Thunderbird | VoorkeurenExtra | OptiesBewerken | Voorkeuren | Geavanceerd | Update