Compacte tabbladen - uw tabbladen kleiner maken

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Dit artikel is van toepassing op de nieuwste versie van Firefox voor Android. Werk Firefox voor Android eerst bij naar de nieuwste versie om van deze functies te genieten.

In Firefox voor Android kunt u de tabbladenlijst zo instellen dat tabbladen minder ruimte in beslag nemen.

compact tabs 53

Zo wijzigt u de instellingen naar compacte tabbladen:

1. Tik op de menuknop (onder het scherm op sommige apparaten of rechtsbovenin de browser) .
  2. Tik op Instellingen (mogelijk dient u eerst op Meer te tikken) .
  3. Tik op Algemeen.
  4. Tik op de schakelaar naast Compacte tabbladen om dit aan te zetten. (Oranje betekent dat het is ingeschakeld.)