Weergavetalen voor webpagina’s in meerdere talen kiezen

Sommige webpagina’s worden in meerdere talen aangeboden. Firefox kiest een taal op basis van de lijst van talen van uw voorkeur. Als een pagina niet beschikbaar is in de hoogst geplaatste taal, controleert Firefox of de pagina beschikbaar is in de volgende taal op uw voorkeurslijst.

Om de taal van de menu’s, meldingen en interfaces van Firefox te wijzigen, zie Firefox in een andere taal gebruiken.

De taallijst weergeven

1. Klik in de menubalk bovenaan het scherm op Firefox en selecteer daarna Voorkeuren of Instellingen, afhankelijk van uw macOS-versie.Klik op de menuknop Fx89menuButton en selecteer Instellingen.
  2. Scroll in het paneel Algemeen omlaag naar Taal onder Taal en vormgeving.
  3. Klik op de knop Kiezen naast Talen van uw voorkeur kiezen voor het weergeven van webpagina’s om uw lijst van talen te zien.

Talen toevoegen, verwijderen en herschikken

Een taal toevoegen

1. Kies vanuit de bovenstaande taallijst een taal in het menu Selecteer een taal om toe te voegen.
  2. Klik op de knop Toevoegen.

Een taal verwijderen

1. Selecteer de taal die u wilt verwijderen in de lijst van actieve talen.
  2. Klik op de knop Verwijderen.

Volgorde van talen wijzigen

1. Selecteer de taal die u wilt verplaatsen in de taallijst.
  2. Klik op de knoppen Omhoog verplaatsen en Omlaag verplaatsen om talen in de gewenste volgorde in te stellen.