Certificaatwaarschuwingen in Firefox voor iOS

Standaard houdt Firefox uw gegevens veilig door u te waarschuwen wanneer de verbinding met een website niet is beveiligd. Als u zeker weet dat u een potentieel onveilige website wilt bezoeken, biedt Firefox nu de mogelijkheid deze waarschuwing op uw iOS-apparaat te omzeilen.

Doe dit alleen met websites die u vertrouwt.
  1. Tik op Geavanceerd zodra u de waarschuwingspagina ziet.

advanced cert error ios
  2. Tik op Website toch bezoeken.

override cert ios 4.0
Om certificaatwaarschuwingen in de toekomst te voorkomen, dient u contact op te nemen met de eigenaar van de website en hem of haar te vragen de certificaten in orde te maken.