Bladwijzerwerkbalk - Uw favoriete websites boven in het Firefox-venster weergeven | Handleiding

Bladwijzerwerkbalk - Uw favoriete websites boven in het Firefox-venster weergeven

(Doorgestuurd vanaf Bladwijzerwerkbalk)

Firefox’ bladwijzerwerkbalk geeft u snelle toegang tot veelgebruikte bladwijzers. Dit artikel beschrijft hoe u de bladwijzerwerkbalk kunt gebruiken.
Bookmarks Toolbar - Win1 Bmtoolbar1 29 - Win Bmtoolbar1 29 - Mac Bmtoolbar1 29 - Lin

Voor meer informatie over bladwijzers, zie het artikel Bladwijzers gebruiken om uw favoriete websites op te slaan en te ordenen.

De bladwijzerwerkbalk tonen of verbergen

De bladwijzerwerkbalk is standaard verborgen. Om deze aan of weer uit te zetten:

• Klik met de rechtermuisknop op een leeg gedeelte van de tabbladenstrook en selecteer Bladwijzerwerkbalk in het pop-upmenu.
  • Klik in de menubalk op Beeld en selecteer Werkbalken, gevolgd door Bladwijzerwerkbalk.
  1. Klik op de menuknop new fx menu en kies Aanpassen.
  2. Klik onder in het scherm op het vervolgkeuzemenu Werkbalken tonen/verbergen en selecteer Bladwijzerwerkbalk.
  3. Klik op de groene knop Aanpassen afsluiten.

Bladwijzers aan de bladwijzerwerkbalk toevoegen

1. Ga naar de pagina die u aan de bladwijzerwerkbalk wilt toevoegen.
  2. Klik in de locatiebalk op het websitepictogram en sleep dit naar de bladwijzerwerkbalk.

Bookmarks Toolbar - Win2 Bmtoolbar2 29 - Win Bmtoolbar2 29 - Mac Bmtoolbar2 29 - Lin

Bladwijzers op de bladwijzerwerkbalk herschikken

Om de positie van een item om de bladwijzerwerkbalk te wijzigen:

• Klik op de bladwijzer of map die u wilt verplaatsen en sleep deze naar de gewenste positie.

Bookmarks Toolbar - Win3 Bmtoolbar3 29 - Win Bmtoolbar3 29 - Mac Bmtoolbar3 29 - Lin

Werkbalkitems aan de bladwijzerwerkbalk toevoegen

De bladwijzerwerkbalk kan andere items bevatten dan bladwijzers die hieraan zijn toegevoegd. Voor meer informatie, zie Bedieningen, knoppen en werkbalken van Firefox aanpassen.

Deel dit artikel: http://mzl.la/MpXk94