Bladwijzerwerkbalk - Uw favoriete websites boven in het Firefox-venster weergeven

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 19298
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: update
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Bron van revisie
Inhoud van revisie

Firefox’ bladwijzerwerkbalk geeft u snelle toegang tot veelgebruikte bladwijzers. Dit artikel beschrijft hoe u de bladwijzerwerkbalk kunt gebruiken. Bookmarks Toolbar - Win1

Voor meer informatie over bladwijzers, zie het artikel Bladwijzers in Firefox.

De bladwijzerwerkbalk tonen of verbergen

De bladwijzerwerkbalk is standaard zichtbaar. Om deze uit of weer aan te zetten:

• Klik in de menubalk op Beeld en selecteer Werkbalken, gevolgd door Bladwijzerwerkbalk.

De bladwijzerwerkbalk tonen of verbergen

De bladwijzerwerkbalk is standaard verborgen. Om deze aan of weer uit te zetten:

• Klik met de rechtermuisknop op een leeg gedeelte van de tabbladenstrook en selecteer Bladwijzerwerkbalk in het pop-upmenu.

Bladwijzers aan de bladwijzerwerkbalk toevoegen

1. Ga naar de pagina die u aan de bladwijzerwerkbalk wilt toevoegen.
  2. Klik in de locatiebalk op het websitepictogram en sleep dit naar de bladwijzerwerkbalk.

Bookmarks Toolbar - Win26c4209d2eeeec629b4413a084f7ff1b4-1254066031-895-1.png

Bladwijzers op de bladwijzerwerkbalk herschikken

Om de positie van een item om de bladwijzerwerkbalk te wijzigen:

• Klik op de bladwijzer of map die u wilt verplaatsen en sleep deze naar de gewenste positie.

Bookmarks Toolbar - Win3f8b0bf9b76710823eb26953827335373-1249257588-359-1.png

Werkbalkitems aan de bladwijzerwerkbalk toevoegen

De bladwijzerwerkbalk kan andere items bevatten dan bladwijzers die hieraan zijn toegevoegd. Voor meer informatie, zie Bedieningen, knoppen en werkbalken van Firefox aanpassen.