Bladwijzers exporteren naar Safari

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 4919
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: update
  • Beoordeeld: Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie

U kunt uw Firefox-bladwijzers exporteren voor het gebruik ervan in andere browsers. Deze gids toont u hoe u uw Firefox-bladwijzers kunt exporteren en deze kunt importeren in Safari.

Mac

Bladwijzers exporteren uit Firefox

1. Klik in de menubalk op het menu Bladwijzers en kies Bladwijzers ordenen….

2. Het venster Bibliotheek zal worden geopend, waarmee u uw bladwijzers kunt beheren. Klik in dit venster op de Ster-knop en kies HTML exporteren….

3. Het venster Bladwijzerbestand exporteren zal verschijnen. Kies een locatie om uw bladwijzers naartoe te exporteren die u kunt onthouden.

Uw bladwijzers zijn met succes uit Firefox geëxporteerd. Ga verder naar de volgende sectie om ze te importeren in Safari.

Importeren in Safari

1. Start Safari.
  2. Klik in de menubalk op het menu Bestand en kies Bladwijzers importeren….

3. Zoek naar het bestand dat u vanuit Firefox hebt opgeslagen en klik op Importeren.

Windows

Bladwijzers exporteren uit Firefox

1. Klik boven in het Firefox-venster op het menu Bladwijzers en kies Bladwijzers ordenen….

2. Het venster Bibliotheek zal worden geopend, waarmee u uw bladwijzers kunt beheren. Klik in dit venster op de knop Importeren en reservekopie maken en kies HTML exporteren….

3. Het dialoogvenster Bladwijzerbestand exporteren zal verschijnen - kies een locatie om uw bladwijzers naartoe te exporteren die u snel kunt terugvinden. Het bureaublad of uw map Documenten zijn doorgaans goede locaties die makkelijk zijn te onthouden. Klik op Opslaan voor bevestiging.

Uw bladwijzers zijn nu met succes uit Firefox geëxporteerd. Ga verder naar de volgende sectie om ze te importeren in Safari.

Importeren in Safari

1. Start Safari.
  2. Klik boven in het Safari-venster op het menu Bestand en kies Bladwijzers importeren….
    • Als u de menubalk niet ziet, druk dan op de Alt-toets.

1. Zoek naar het bestand dat u vanuit Firefox hebt opgeslagen en klik op Openen.

2. Geef de bladwijzermap de gewenste naam.

Klik op het menu Bladwijzers en kies Alle bladwijzers tonen om er zeker van te zijn dat al uw bladwijzers met succes zijn geïmporteerd.