Een bladwijzer voor een pagina maken in Firefox OS

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Dit artikel helpt u om een bladwijzer aan te maken met de ingebouwde Firefox-webbrowser in Firefox OS.

Een bladwijzer aanmaken

1. Tik op browser (Firefox-browser).
  2. Ga naar de website waarvoor u een bladwijzer wilt maken.
    • Neem bijvoorbeeld Twitter:

firefox os twitter

3. Tik op de ster aan de onderkant van de browser om een bladwijzer toe te voegen.

bookmark_fxos

4. Tik op Bladwijzer maken.

firefox os bookmarks

5. De gewenste website bevat nu een bladwijzer!

Hoe bekijk en gebruik ik mijn bladwijzers?

1. Open de browser door op browser (Firefox-browser) te tikken.
  2. Tik op de URL-balk.
  3. Tik op het tabblad Bladwijzers.

firefox os bookmarked

• U ziet een lijst van websites waarvoor u bladwijzers hebt gemaakt.
    • Tik op een bladwijzer als u de website ervan wilt bezoeken.