Een bladwijzer voor een pagina maken in Firefox Reality

Maak bladwijzers voor uw favoriete pagina’s, zodat u ze makkelijk kunt bezoeken. Zo doet u dit:

Een bladwijzer voor een pagina maken

  1. Open de pagina waarvoor u een bladwijzer wilt maken.
  2. Klik op de ster in de adresbalk. De ster wordt wit zodra de bladwijzer is gemaakt.
    reality bookmark

Uw bladwijzers weergeven

  1. Klik op het bibliotheekpictogram in het minisysteemvak.
    library reality
  2. Klik op het prullenbakpictogram naast de bladwijzer die u wilt verwijderen.
// Deze aardige mensen hebben dit artikel helpen schrijven:Tonnes. U kunt ook helpen - lees hier hoe.

Was dit artikel nuttig? Een moment geduld…

Word vrijwilliger bij Mozilla Support