Bescherming tegen volgen in Firefox Focus voor iOS

Bescherming tegen volgen van Firefox Focus blokkeert trackers die u op meerdere websites volgen.

Hoe weet ik of Bescherming tegen volgen is ingeschakeld of niet?

Wanneer u een website bezoekt, ziet u een schildje in de adresbalk. Als Bescherming tegen volgen is ingeschakeld en u op het schild tikt, wordt een paneel getoond waarin u het aantal geblokkeerde trackers dat op die pagina wordt geblokkeerd kunt zien:

• Als het schildje gepaard gaat met een 0, heeft die pagina geen trackers.
  • Als het schildje is doorgestreept tracking protection off, houdt dit in dat Bescherming tegen volgen is uitgeschakeld en geen trackers blokkeert.

Bescherming tegen volgen uit- of aanzetten

1. Tik op het schildje in de adresbalk om het paneel Verbeterde bescherming tegen volgen te openen.
  2. Tik op de schakelaar naast Verbeterde bescherming tegen volgen om de functie uit of aan te zetten (Blauw switchonios betekent aan).

FocusETPpanel

Als u Bescherming tegen volgen uitzet, blijft dit uitgeschakeld totdat u op het prullenbakpictogram in de werkbalk tikt of Firefox Focus sluit.

Meer info over volgen en de standaarden die Disconnect gebruikt om deze lijst samen te stellen. Meer info over de door Firefox Focus gebruikte lijsten voor Bescherming tegen volgen.