Bedieningen, knoppen en werkbalken van Firefox aanpassen

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 160323
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: update
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie

De menuknop De afbeelding ‘new fx menu’ bestaat niet.Fx57Menu biedt eenvoudige toegang tot uw favoriete Firefox-functies. Staat de standaardindeling u niet aan? Dan kunt u deze eenvoudig aanpassen. Is er iets wat u altijd gebruikt? Probeer dit dan aan de hoofdwerkbalk toe te voegen. Hier wordt uitgelegd hoe u dit doet.

De werkbalk van Firefox biedt eenvoudige toegang tot algemene functies. Mist u iets wat u veel gebruikt? De werkbalk is eenvoudig aan te passen. Is er iets wat u niet altijd gebruikt? Probeer het aan het overloopmenu toe te voegen. Hier wordt uitgelegd hoe u dit doet.

Het overloopmenu of de werkbalk aanpassen

U kunt de items die in het overloopmenu of in uw werkbalk verschijnen wijzigen.

1. Klik op de menuknop Fx57Menu en kies 57customize-icon.png Aanpassen….
    • Er wordt een speciaal tabblad geopend, waarmee u items van en naar het overloopmenu en de werkbalk kunt slepen. Experimenteer gerust met wat voor u het beste werkt. U kunt altijd opnieuw beginnen door op de knop Standaardinstelling terugzetten onder in het scherm te klikken.
    Fx57Customize
  2. Klik op de knop Gereed zodra u klaar bent.

De titelbalk, menubalk of bladwijzerwerkbalk aanzetten

1. Klik op de menuknop Fx57Menu en kies 57customize-icon.png Aanpassen….
    • De titelbalk aanzetten: plaats een vinkje naast Titelbalk links onderaan.
    • De menubalk of bladwijzerwerkbalk aanzetten: klik op het vervolgkeuzemenu Werkbalken aan de onderkant van het scherm en kies de werkbalken die u wilt laten weergeven.
      Fx57Customize-Toolbars
  2. Klik op de knop Gereed.

De titelbalk of bladwijzerwerkbalk aanzetten

1. Klik op de menuknop Fx57Menu en kies 57customize-icon.png Aanpassen….
    • De titelbalk aanzetten: plaats een vinkje naast Titelbalk links onderaan.
    • De bladwijzerwerkbalk aanzetten: klik op het vervolgkeuzemenu Werkbalken aan de onderkant van het scherm en selecteer Bladwijzerwerkbalk.
  2. Klik op de knop Gereed.
Noot: u kunt de menubalk ook aan- of uitzetten vanuit de menubalk aan de bovenkant van het scherm: klik op Beeld, ga omlaag naar Werkbalken en selecteer Bladwijzerwerkbalk.

De menubalk of bladwijzerwerkbalk aanzetten

1. Klik op de menuknop Fx57Menu en kies 57customize-icon.png Aanpassen….
  2. Klik op het vervolgkeuzemenu Werkbalken aan de onderkant van het scherm en kies de werkbalken die u wilt laten weergeven.
  3. Klik op de knop Gereed.

Het menu of de werkbalk aanpassen

U kunt de items die in het menu of in uw werkbalk verschijnen wijzigen.

1. Klik op de menuknop De afbeelding ‘new fx menu’ bestaat niet. en kies Aanpassen.
    • Er wordt een speciaal tabblad geopend, waarmee u items van en naar het menu en de werkbalk kunt slepen. Experimenteer gerust met wat voor u het beste werkt. U kunt altijd opnieuw beginnen door op de knop Standaardinstelling terugzetten onder in het scherm te klikken.
    Customize Fx 29 Win8Customize_fx55-win
  2. Klik zodra u klaar bent op op de groene knop Aanpassen afsluiten.
Noot: veel add-ons bevatten knoppen die u aan het menu of de werkbalk kunt toevoegen. Voor meer info, zie Add-ons vinden en installeren om functies aan Firefox toe te voegen.

De titelbalk, menubalk of bladwijzerwerkbalk aanzetten

toolbars-dropdown-menu_fx55

De titelbalk aanzetten:

1. Klik op de menuknop De afbeelding ‘new fx menu’ bestaat niet. en kies Aanpassen.
  2. Klik op de knop TitelbalkPlaats een vinkje naast Titelbalk links onderaan.
  3. Klik op de groene knop Aanpassen afsluiten.

De menubalk of bladwijzerwerkbalk aanzetten:

1. Klik op de menuknop De afbeelding ‘new fx menu’ bestaat niet. en kies Aanpassen.
  2. Klik onder in het scherm op het vervolgkeuzemenu Werkbalken tonen/verbergenWerkbalken en kies de items die u wilt weergeven.
  3. Klik op de groene knop Aanpassen afsluiten.

De titelbalk of bladwijzerwerkbalk aanzetten

De titelbalk aanzetten:

1. Klik op de menuknop De afbeelding ‘new fx menu’ bestaat niet. en kies Aanpassen.
  2. Klik op de knop Titelbalk linksonder.
  3. Klik op de groene knop Aanpassen afsluiten.

De bladwijzerwerkbalk aanzetten:

• Klik boven in het scherm op het menu Beeld, ga omlaag naar Werkbalken en selecteer Bladwijzerwerkbalk.

De menubalk of bladwijzerwerkbalk aanzetten

1. Klik op de menuknop De afbeelding ‘new fx menu’ bestaat niet. en kies Aanpassen.
  2. Klik onder in het scherm op het vervolgkeuzemenu Werkbalken tonen/verbergen en kies de items die u wilt weergeven.
  3. Klik op de groene knop Aanpassen afsluiten.

Hebt u problemen?

Probeer de standaardgroep met knoppen en werkbalken terug te zetten door in de aanpassingsmodus op de knop Standaardinstelling terugzetten te klikken. Als dat het probleem niet verhelpt, probeer dan het volgende: