Automatisch privétabbladen sluiten bij het verlaten van Privénavigatie

  1. Tik op de menuknop aan de onderkant van het scherm:
    menu button ios 10
    (Het menu bevindt zich rechtsboven als u een iPad gebruikt.)

  2. Tik op Instellingen in het menupaneel.
  3. Tik op de schakelaar naast Privétabbladen sluiten om dit aan te zetten (blauw betekent aan).
  4. Tik in de linkerbovenhoek op Gereed om uw wijzigingen op te slaan.
// Deze aardige mensen hebben dit artikel helpen schrijven:Tonnes. U kunt ook helpen - lees hier hoe.

Was dit artikel nuttig? Een moment geduld…

Word vrijwilliger bij Mozilla Support