Webadressen in de URL-balk automatisch aanvullen in Firefox Focus voor iOS

Deze pagina beschrijft een aantal nieuwe functies in Firefox Focus. Als uw Firefox Focus er anders uitziet, geen nood. Binnenkort zult u de nieuwe versie ontvangen.
Firefox Focus voor iOS helpt u sneller naar websites te gaan met behulp van Automatisch aanvullen van URL’s. Deze functie is standaard ingeschakeld, maar u kunt deze uitzetten en uw aangepaste URL’s beheren.

Automatisch aanvullen aan- of uitzetten

1. Tik op de knop Menu in de werkbalk:

FocusmenuToolbar

2. Tik op Instellingen.
  3. Tik op de optie URL’s automatisch aanvullen onder Zoeken.
  4. Tik op de schakelaar naast de optie die u wilt aan- of uitzetten:
    • Topwebsites: schakelt automatisch aanvullen in de adresbalk in voor de meeste populaire websites.
    • Mijn websites: schakelt automatisch aanvullen in voor webadressen die u zelf invult.