Army of Awesome - Gebruikelijke antwoorden

Hieronder staan de gebruikelijke reacties die in het Army of Awesome worden gebruikt. Volg de structuur (H1 voor nieuwe categorieën en H2 voor nieuwe tweets met de onderstaande tweettekst). De tweettekst mag niet langer zijn dan 125 tekens. Na het toevoegen van de @gebruikersnaam en hashtag #fxhelp dient de tekst in 140 tekens te passen.

Welkom en bedankt

Bedankt voor het gebruiken van Firefox

Bedankt voor het gebruiken van Firefox! Naast gebruiker bent u onderdeel van een 400M sterke gemeenschap http://mzl.la/LF6rVB

Tips en trucs

Begint u met Firefox? Hier zijn wat tips en trucs om er het meeste uit te halen: http://mzl.la/c0B9P2

We zijn een non-profitorganisatie

Hallo, ik ben een Mozilla-vrijwilliger. Wist u dat er wereldwijd duizenden zijn? Meer info: http://mzl.la/Qkx3cp

Welkom bij onze gemeenschap

Bedankt voor uw hulp! U maakt nu deel uit van onze wereldwijde gemeenschap. Als u hulp nodig hebt: http://mzl.la/Kubiog

Overstappen naar een andere browser

Jammer dat u weggaat :( Was er een specifiek probleem? Het ondersteuningsteam kan helpen: http://mzl.la/Kubiog

Feedback

Bedankt voor de feedback. U helpt Firefox te verbeteren. Laat het ook hier weten: http://mzl.la/1fgBjW6

Firefox gebruiken

Add-on-beoordelingen

Begint u met Firefox? Met add-ons kunt u leuke functies en eigenschappen toevoegen. Wat favorieten: http://mzl.la/11K6iDd

Firefox aanpassen met add-ons

Hebt u add-ons geprobeerd? Leuke apps voor winkelen, muziek, nieuws, wat u ook online doet. Begin hier: http://mzl.la/blOuoD

Tabbladgroepen

Al van tabbladgroepen gehoord? Ze ordenen uw tabbladen en laten rommel weg. Probeer het: http://mzl.la/d21MyY

Firefox Sync

Firefox Sync geprobeerd? Erg handig! Wissel van computer en bewaar tabbladen, wachtwrd, geschiedenis: http://mzl.la/aHHUYA

Plug-ins en add-ons

Hebt u uw plug-ins onlangs bijgewerkt? Zou uw problemen moeten verhelpen. Hier kunt u ze bijwerken: http://mzl.la/cGCg12

Firefox upgraden

Misschien moet u Firefox upgraden? De nieuwe versie is sneller en bevat veel meer moois: http://mzl.la/9wJe30

Ondersteuning

Vragen op SUMO

Misschien navragen bij SUMO, het ondersteuningsteam van Firefox? Ze weten het vast: http://mzl.la/Kubiog

Firefox gedraagt zich niet goed

Vervelend dat uw Firefox niet goed werkt. Bekijk hier de tips: http://mzl.la/MD75AT

Firefox is traag

U kunt uw Firefox weer snel maken. Probeer deze stappen: http://mzl.la/PMJRIb

Crashes verhelpen

Vervelend dat uw Firefox crasht :( Hier wat snelle fixes om herhaling te voorkomen: http://mzl.la/MYlG5D

Hoog RAM-gebruik

Firefox gebruikt soms meer geheugen dan zou moeten. Probeer een van de simpele fixes: http://mzl.la/LnX4ca

Snelle fixes voor Firefox

Hebt u Firefox-ondersteuning geprobeerd? Als de snelle fixes niet helpen, kunnen vrijwilligers helpen! http://mzl.la/PMJRIb

Traag opstarten van Firefox

Firefox heeft een opfrisbeurt nodig. Wat tips om Firefox sneller te laten laden: http://mzl.la/MP4wqF

Firefox herinitialiseren

De functie Firefox herinitialiseren kan veel problemen verhelpen door Firefox terug te zetten naar de beginwaarden: http://mzl.la/MnSTZB

Flash-plug-in crasht

Vervelend dat Flash crasht :( Kijk hier voor hulp: http://mzl.la/LIoF7y

Betrokken raken

Een bètatester worden

Word bètatester! Help de volgende Firefox te ontwikkelen. U hoeft niet technisch te zijn om te helpen: http://mzl.la/d23n7a

Betrokken raken bij Mozilla

Wilt u een beter internet? Kom bij de Mozilla-beweging. Voor iedereen is iets te doen. Begin hier: http://mzl.la/cufJmX

Meedoen met Affiliates

Het Firefox Affiliates-programma biedt een manier om uw liefde voor Firefox te delen. Doe mee: affiliates.mozilla.org

Mozilla Developer Network

Help het web te verbeteren! Bouw hier webpagina’s, apps en add-ons: Mozilla Developer Network http://mzl.la/9gQfrn

Een bug melden

Bedankt voor het vinden van een bug. Help andere Firefox-gebruikers door hem te melden. Het is simpel: http://mzl.la/KZPWCZ

Firefox OS

Beginnen

Begint u met Firefox OS? Dit is wat u moet weten om er het meeste uit te halen: http://mzl.la/S4Ibwh

Bellen en contacten

Lees hier hoe u uw contactenlijst kunt personaliseren in Firefox OS: http://mzl.la/12Pr6IR

Een oproep maken

Wilt u een oproep maken vanaf uw Firefox OS-telefoon? Dat is heel eenvoudig: http://mzl.la/13KKwR3

Uw oproeplogboek gebruiken

Lees hoe u eenvoudig uw oproeplogboek kunt bekijken op uw Firefox OS-telefoon: http://mzl.la/11WsCts

Verbinding maken met wifi

Problemen met online raken? Lees deze eenvoudige stappen voor probleemoplossing: http://mzl.la/12RPDwX

Wifi-hotspot aanmaken

Wilt u internet delen met uw vrienden? Maak uw eigen hotspot aan: http://mzl.la/1ehxfTu

Verbinding maken met Facebook

Eenvoudige stappen voor het gebruik van Facebook op uw Firefox OS-telefoon: http://mzl.la/15aVUu8

Delen op Twitter

Lees hoe u Twitter kunt gebruiken op uw Firefox OS-telefoon: http://mzl.la/15aVUu8

Zoeken op Google

Hebt u problemen met Google op uw Firefox OS-telefoon? Bekijk dit: http://mzl.la/15aVUu8

Bekijken op YouTube

Eenvoudige stappen voor het gebruik van YouTube op uw Firefox OS-telefoon: http://mzl.la/15aVUu8

App voor Adaptief zoeken proberen

Hebt u de functie voor Adaptief zoeken in Firefox OS geprobeerd? Die is geweldig! Kijk hier: http://mzl.la/10EJ7cQ

E-mailaccount toevoegen

Lees hoe u uw e-mailaccounts aan Firefox OS kunt toevoegen. Het is makkelijk! http://mzl.la/XEJ5OU

Berichten-app gebruiken

Hier vindt u alles wat u moet weten over het sturen van berichten vanaf uw Firefox OS-telefoon: http://mzl.la/16refT9

Privacy & beveiliging

Mozilla geeft om uw privacy en beveiliging op het internet. Firefox OS helpt u door bescherming toe te voegen: http://mzl.la/VDMPQ9

Uw telefoon aanpassen

Hier zijn wat tips en trucs om uw telefoon aan te passen en er het meeste uit te halen! http://mzl.la/XFXFH1

Applicaties beheren

Er zijn makkelijke manieren waarop u apps op uw Firefox OS-telefoon kunt downloaden en installeren. Lees hier meer: http://mzl.la/VDN1PC

Muziek afspelen

Luister naar uw favoriete nummers is nooit zo makkelijk geweest! Lees hoe u uw muziek kunt beheren: http://mzl.la/13vT3LI

Naar de radio luisteren

Uw Firefox OS-telefoon bevat een Radio-app! Probeer hem nu: http://mzl.la/XYrIKU

Marketplace

Hier vindt u alles wat u moet weten over de Firefox OS Marketplace! http://mzl.la/18e8acf

Problemen met Marketplace-apps

Vervelend dat u wat problemen ondervindt! Bekijk dit voor hulp: http://mzl.la/1auWHpS

Help ons te verbeteren

Help Firefox OS te verbeteren! Lees hier hoe u kunt helpen: http://mzl.la/ZV8okZ