Hebben andere deelnemers een Mozilla-account nodig voor toegang tot mijn ruimte?

Bezoekers van een Hub hebben geen Mozilla-account nodig. Hubs-ruimtes zijn echter beperkt tot personen wiens accounts vooraf zijn goedgekeurd om uw Hub te betreden. Hoewel ze geen Mozilla-account nodig hebben, dient u ze aan uw beheerpaneel toe te voegen.

Hoe keur ik vooraf accounts goed om deel te nemen aan mijn Hub?

Ga om accounts goed te keuren naar het tabblad Accounts in uw beheerdashboard van Hubs en voer e-mailadressen van gebruikers in het bovenste formulierveld in.

Kan ik meerdere accounts vooraf goedkeuren?

Ja. Gebruik voor meerdere ingaven de opmaak: e-mailadres, identiteit; e-mailadres, identiteit.

Identiteiten

Identiteiten zijn een label voor het e-mailadres, hierdoor zijn ze gemakkelijker in de lijst te vinden (we verbergen om privacyredenen de e-mailaccounts van personen).

Als u deze privacyfunctie wilt uitschakelen en uw Hubs publiek toegankelijk wilt maken:
  1. Ga naar het tabblad App settings van het beheerdashboard en klik op Rooms vanuit het menu bovenin.
  2. Op deze pagina kunt u Require Accounts for Room Access uitschakelen.