Agenda’s toevoegen in Firefox OS

Tik op het Agenda-pictogram om de Agenda-app te openen. Waarschijnlijk dient u een of meerdere schermen naar rechts te vegen:

Open Calendar

Als de Agenda is geopend, kunt u kiezen voor het importeren van een bestaande agenda of het toevoegen van een nieuwe vermelding.

Een agenda importeren

Tik op het menupictogram (linksboven) om een agenda te importeren.

Add Offline Calendar

Tik in het volgende paneel op het plusteken.

add calendar

Er verschijnt een uitschuifbaar paneel waarmee u uw agendaprovider kunt kiezen. Tik op het type agenda dat u wilt toevoegen en volg daarna de prompts om u aan te melden.

Calendar Provider

Bekend probleem – Yahoo! Calendar: Yahoo! Calendar wordt momenteel niet ondersteund in Firefox OS-versies 1.0 tot en met 1.4. Hoewel de configuratie ervan lijkt te werken, zult u geen gebeurtenissen vanuit Yahoo! Calendar kunnen importeren of toevoegen. Naar verwachting is dit opgelost in versie 1.5. Voor meer informatie, zie bug 974554.

Zie Hoe vind ik welke versie van Firefox OS ik heb? om te zien welke versie van Firefox OS u hebt.

Zodra u de stappen met succes hebt gevolgd, ziet u een lijst van beschikbare agenda’s. Tik op de agenda’s die u met Firefox OS wilt synchroniseren

Choose Calendar

Ga verder nadat u de agenda’s die u wilt importeren hebt gekozen en tik op het instellingenpictogram in de linkeronderhoek:

Calendar Settings Icon

Hierdoor wordt uw scherm met accountinstellingen zichtbaar, waarmee u bijvoorbeeld het tijdsinterval voor het synchroniseren van uw agenda’s kunt kiezen.

Calendar Import Settings

Zodra u uw instellingen hebt voltooid en op Gereed hebt getikt, zijn uw agendavermeldingen toegevoegd en zichtbaar.

Calendar Entries

Handmatige agendavermeldingen

Klik op het pictogram + in de rechterbovenhoek om direct op het apparaat een nieuwe agendavermelding toe te voegen.

Calendar Add Entry

Ga verder op het gebeurtenissenscherm en voeg alle relevante informatie over uw nieuwe gebeurtenis toe. Er is ook ruimte om eventuele extra opmerkingen die u wellicht aan de gebeurtenis wilt koppelen toe te voegen.

Event Details

Zodra u het toevoegen van alle informatie voor uw gebeurtenis hebt voltooid, gaat u verder en tikt u op de knop Opslaan in de rechterbovenhoek. Hierdoor wordt uw nieuwe vermelding opgeslagen en verschijnt de agendaweergave.

Deel dit artikel: http://mzl.la/VpKA9q