Adressen automatisch invullen in Firefox

Firefox for iOS Firefox for iOS Last updated: 1 week, 5 dagen ago

Ervaar het naadloze Adres automatisch invullen in Firefox voor iOS versie 125. Met deze functie is het synchroniseren van adressen vanuit uw Mozilla-account naar uw iOS-apparaat naadloos, waardoor het invullen van adressen op websites wordt vereenvoudigd.

Noot: deze functie is momenteel alleen beschikbaar voor gebruikers in de Verenigde Staten en Canada.

Adres automatisch invullen inschakelen/uitschakelen

Adres automatisch invullen is standaard ingeschakeld, maar als u de functie om wat voor reden dan ook moet uitschakelen of deze niet kan vinden, volg dan deze stappen:

1. Zorg ervoor dat u Firefox versie 125 of hoger hebt geïnstalleerd en dat u bent aangemeld bij uw Mozilla-account.
  2. Tik op het menupictogram IG main menu in de rechterbenedenhoek van uw scherm.
  3. Tik op Instellingen IG settings.
  4. Tik in de sectie Privacy op Adressen.
  5. Verschuif de schakelaar Fx91ETPbluetoggle om de functie in of uit te schakelen.
    Address autofill on Firefox iOS

Adres automatisch invullen gebruiken

Als Adres automatisch invullen is ingeschakeld, is het gebruik ervan eenvoudig:

1. Als u wordt gevraagd om een adresformulier op een website in te vullen, tik dan op het adresveld.
  2. Er verschijnt een vervolgkeuzemenu, met daarin uw opgeslagen adressen.
    Address autofill available addresses on Firefox iOS
  3. Tik op het adres dat u wilt gebruiken, en het formulier wordt automatisch ingevuld met de geselecteerde adresdetails.
    Address autofill prompt on Firefox iOS
  4. Kijk de automatisch ingevulde gegevens na op juistheid en pas ze zonodig aan.
  5. Vul de rest van het formulier zoals gebruikelijk aan.

Opgeslagen adressen beheren

Om uw opgeslagen adressen te beheren in Firefox:

1. Tik op het menupictogram IG main menu in de rechterbenedenhoek van uw scherm.
  2. Tik op Instellingen IG settings.
  3. Tik in de sectie Privacy op Adressen.
  4. Hier kunt u opgeslagen adressen naar wens bekijken, bewerken of verwijderen.
    Manage addresses on Firefox iOS

Privacy en beveiliging

Uw privacy en beveiliging zijn belangrijk voor ons. Firefox versleutelt uw adressen en slaat ze veilig op, waardoor ze alleen voor u toegankelijk zijn.