Webpagina’s toevoegen aan uw leeslijst in Firefox voor iOS

Te weinig tijd? Sla webpagina’s op naar uw leeslijst en lees ze later op uw iPhone, iPad of iPod, zelfs als u offline bent.

Een pagina aan uw leeslijst toevoegen

1. Open de pagina die u wilt toevoegen.
  2. Tik aan de onderkant van het scherm op de menuknop (het menu bevindt zich rechtsboven als u een iPad gebruikt):
    Firefox iOS menu bar

3. Tik op Toevoegen naast Leeslijst.

Uw leeslijst weergeven

Klaar voor wat leeswerk? Volg deze stappen om uw leeslijst te bekijken:

1. Tik aan de onderkant van het scherm op de menuknop (het menu bevindt zich rechtsboven als u een iPad gebruikt):
    Firefox iOS menu bar

2. Tik op Leeslijst reading list icon.
  3. Om opties voor een pagina in uw leeslijst te zien, veegt u naar links op het item in de lijst. U kunt Verwijderen of Als gelezen markeren.

Tik op een pagina en houd deze ingedrukt voor meer opties. U kunt Openen in nieuw tabblad, Openen in nieuw privétabblad of Verwijderen:

Long tap readling list