Add-ons vinden en installeren in Firefox voor Android

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 182000
  • Gemaakt:
  • Auteur: Fjoerfoks
  • Commentaar: typo
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Fjoerfoks
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie

Er zijn veel geweldige add-ons die u kunt installeren om functies aan Firefox toe te voegen. In dit artikel wordt uitgelegd hoe u add-ons in Firefox voor Android kunt vinden, installeren en beheren.

Dit artikel is van toepassing op de nieuwste versie van Firefox voor Android. Werk Firefox voor Android eerst bij naar de nieuwste versie om van deze functies te genieten.

Hoe vind en installeer ik add-ons?

U kunt Android-add-ons benaderen vanuit Firefox voor Android:

1. Tik op de menuknop (onder het scherm op sommige apparaten of rechtsbovenin de browser)
  2. Tik op het menu-item Add-ons.
  3. Tik op Door alle Firefox-add-ons bladeren
  4. Als u een add-on in gedachten heeft, gebruikt u het zoekveld om het te vinden. U kunt ook add-ons ontdekken door in de collecties te bladeren.
    android addons
  5. Tik op de add-on die u wilt installeren en tik vervolgens op de knop Toevoegen aan Firefox.
    install addon
  6. Volg de installatieopdrachten. Sommige add-ons zullen u vragen om uw browser indien nodig opnieuw te starten. Veel plezier met uw nieuwe add-on!

Hoe kan ik add-ons bijwerken, opties wijzigen of verwijderen?

‘Uw add-ons bijwerken:’ Wanneer u Firefox voor Android bijwerkt, worden uw add-ons automatisch bijgewerkt naar compatibele versies als deze beschikbaar zijn.

‘Tijdelijk uitschakelen of permanent verwijderen van een add-on:’

1. Ga naar uw add-onsscherm door op de menuknop te tikken en daarna op Add-ons.
  2. Tik op een geïnstalleerde add-on om de knoppen Opties, Uitschakelen en De-nstalleren te tonen.
  3. Tik op Opties om uw add-on te configureren, Uitschakelen om hem tijdelijk te deactiveren, of Deïnstalleren om de add-on volledig te verwijderen.
  4. Start uw browser opnieuw als daarom wordt gevraagd.
  1. Ga naar uw add-onsscherm door op de menuknop en daarna Add-ons te tikken.
  2. Tik op een geïnstalleerde add-on om de knoppen Uitschakelen en Deïnstalleren zichtbaar te maken.
  3. Tik op Uitschakelen om de add-on tijdelijk te deactiveren, of De-installeren om de add-on volledig te verwijderen.
  4. Start uw browser opnieuw als daarom wordt gevraagd.