Add-ons vinden en installeren in Firefox voor Android

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 181270
  • Gemaakt:
  • Auteur: Lamont Gardenhire
  • Commentaar: Revised translation
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Lamont287
  • Is goedgekeurd? Nee
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie

Nieuw bij Firefox voor Android? Nou, je bent hier aan het juiste adres. Dit artikel behandelt alle basisprincipes en zorgt ervoor dat u binnen enkele minuten aan de slag kunt.

Importeer uw Android-bladwijzers en -geschiedenis

Deze functie is niet beschikbaar op Android 6 of hoger.

Importeer uw gegevens uit Chrome of de Android-browser.

• Tik op de menuknop (onder het scherm op sommige apparaten of rechtsbovenin de browser) , selecteer Settings, vervolgens Advanced en vervolgens Import options. Tik ten slotte op Import.
    Import from Android

Gebruik de Firefox-startpagina om snel te vinden wat u zoekt

Open Firefox en u hebt toegang tot al uw topsites. Vanaf hier kunt u ook naar rechts vegen om iets in uw browsegeschiedenis te openen of naar links vegen om bij uw bladwijzers te komen. Tik op de adresbalk om op internet te zoeken. Zie voor meer informatie over De startpagina van Firefox aanpassen.

Awesome Screen 26

Open Firefox en u hebt toegang tot de beste sites op internet, onlangs bezochte of bladwijzeringsites en populaire artikelen op Pocket (nu onderdeel van Mozilla). Vanaf hier kunt u ook rechtstreeks naar het bovenste paneel vegen om toegang te krijgen tot uw bladwijzers en geschiedenis (inclusief sites die u op andere apparaten hebt bezocht). Tik op de adresbalk om op internet te zoeken. Zie voor meer informatie De startpagina van Firefox aanpassen.

top sites android 57

Houd uw desktopbladwijzers, tabbladen en wachtwoorden synchroon

Met Firefox Sync kunt u al uw desktop Firefox-bladwijzers, tabbladen, wachtwoorden en meer meenemen, waar u ook bent. Zie Hoe stel ik Synchronisatie in op mijn computer? voor gedetailleerde instructies

Android sync tabs sync android 57

Open en wissel tussen tabbladen

Firefox maakt het beheren van veel tabbladen eenvoudig. Meer informatie - Tabbladen gebruiken in Firefox voor Android.

• Druk op de tab-knop in de rechterbovenhoek (het toont het aantal tabbladen dat u open hebt). Van daaruit kunt u een ander tabblad selecteren of de + gebruiken om een nieuw tabblad te openen.
    Open tabs tab number android 57

Maak een bladwijzer van uw favoriete pagina's

Bewaar je favorieten. Zie Webpagina’s met bladwijzers toevoegen, verwijderen en bekijken in Firefox voor Android.

• Om een bladwijzer van een pagina te maken, tikt u op de menuknop (onder het scherm op sommige apparaten of rechtsbovenin de browser) en selecteert u de stercontour. De ster verandert in een donkere kleur om aan te geven dat de pagina is gemarkeerd als bladwijzer.
    Android bookmark bookmark android 57
  • Herhaal de actie door op de menuknop te tikken en nogmaals op de ster om een bladwijzer te verwijderen. De ster verandert in een lichtere kleur om aan te geven dat de bladwijzer is verwijderd.

Pas Firefox aan met add-ons

Met invoegtoepassingen kunt u functies aan Firefox toevoegen.

Prive browsen

Met privénavigatie kunt u op internet surfen zonder informatie op te slaan over welke sites en pagina's u hebt bezocht. Meer informatie over privé browsen.

Lezer modus

De Reader-modus verwijdert alle rommel van een website, zodat u zich kunt concentreren op de inhoud. Zie Artikelen in de lezerweergave bekijken in Firefox voor Android voor meer informatie.

• Tik eenvoudigweg op het pictogram Lezermodus Reader mode reader mode icon 57 in de adresbalk.
    Reader mode article reader view android 57