Add-ons zijn verborgen na het bijwerken naar Firefox 7

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 17598
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: eerste vertaling
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie

In Firefox 7 was een probleem aanwezig dat er mogelijk voor zorgde dat enkele of al uw add-ons werden verborgen. Er is een update voor Firefox uitgebracht die dit probleem verhelpt en eventueel verborgen add-ons weer laat verschijnen. Werk Firefox bij of download en installeer de meest recente versie vanaf mozilla.org/firefox.

We weten hoe belangrijk add-ons voor u zijn en verontschuldigen ons voor het ongemak.

Noot: er bestaat een ander probleem waarbij add-ons zijn uitgeschakeld (niet verborgen) na het bijwerken van Firefox. In dat geval zou u de Add-onbeheerder moeten kunnen openen en de add-ons in de lijst moeten zien als uitgeschakeld. Voor hulp, zie Add-ons die bij het bijwerken van Firefox zijn uitgeschakeld weer inschakelen.