Add-ons zijn verborgen na het bijwerken naar Firefox 7

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

In Firefox 7 was een probleem aanwezig dat er mogelijk voor zorgde dat enkele of al uw add-ons werden verborgen. Er is een update voor Firefox uitgebracht die dit probleem verhelpt en eventueel verborgen add-ons weer laat verschijnen. Werk Firefox bij of download en installeer de meest recente versie vanaf mozilla.org/firefox.

We weten hoe belangrijk add-ons voor u zijn en verontschuldigen ons voor het ongemak.

Noot: er bestaat een ander probleem waarbij add-ons zijn uitgeschakeld (niet verborgen) na het bijwerken van Firefox. In dat geval zou u de Add-onbeheerder moeten kunnen openen en de add-ons in de lijst moeten zien als uitgeschakeld. Voor hulp, zie Add-ons die bij het bijwerken van Firefox zijn uitgeschakeld weer inschakelen.

Als u Firefox om een bepaalde reden niet kunt bijwerken, kunt uw add-ons eenvoudig herstellen via de onderstaande workaround.

De Add-on Recovery Tool installeren

Waarschuwing: dit hulpprogramma werkt alleen nadat u Firefox hebt bijgewerkt naar versie 7.
  1. Ga naar de Add-on Recovery Tool-pagina op addons.mozilla.org
  2. Klik op de groene knop + Toevoegen aan Firefox. Het speciale hulpprogramma zal nu worden gedownload.

Add-on recover - Win1
  3. Klik op Nu installeren in het bevestigingsdialoogvenster dat verschijnt. Add-on recover - Win2 Add-on recover - Mac2 Add-on recover - Lin2
  4. Klik zodra de Add-on Recovery Tool is geïnstalleerd op Firefox herstarten om het proces te voltooien. Firefox zal opnieuw worden gestart en uw add-ons zullen zijn hersteld.
    Add-on recover - Win3 Add-on recover - Mac3 Add-on recover - Lin3