Aanmeldingsgegevens vanuit Firefox exporteren

Als u een reservekopie wilt maken van uw opgeslagen gebruikersnamen en wachtwoorden, of ze naar een andere toepassing wilt verplaatsen, dan kunt u met de wachtwoordbeheerfunctie van Firefox deze gegevens als een .csv (comma separated values)-bestand exporteren.

Waarschuwing: uw wachtwoorden in het geëxporteerde bestand worden niet versleuteld en kunnen door iedereen die het bestand kan bekijken worden gelezen. Upload, e-mail of deel het geëxporteerde bestand niet online. Verwijder het wanneer u klaar bent.

U kunt ook aanmeldingsgegevens uit een andere browser importeren, of aanmeldings- en wachtwoordgegevens uit een bestand importeren.

Gebruikersnamen en wachtwoorden exporteren

1. Klik op de menuknop De afbeelding ‘fx57menu’ bestaat niet.Fx89menuButton om het menupaneel te openen.
  2. Klik op Aanmeldingen en wachtwoordenWachtwoorden. De pagina about:logins van Firefox wordt in een nieuw tabblad geopend.
  3. Klik op het menupictogram Three dot menu en vervolgens op Aanmeldingen exporteren….
    Fx89logins3-dotMenuExport-winFx121LoginsMenuExport-Simplified
  4. Er verschijnt een dialoogvenster om u eraan te herinneren dat wachtwoorden als leesbare tekst worden opgeslagen. Klik op de knop Exporteren… om verder te gaan.
    Fx121ExportLoginsWarning
    • Er wordt u mogelijk gevraagd om uw hoofdwachtwoord in te geven indien dit is ingeschakeld, als u uw opgeslagen wachtwoorden wilt benaderen.
  5. U kunt de bestandsnaam en de locatie waar deze geëxporteerde gegevens worden opgeslagen kiezen.
  1. Klik op de menuknop De afbeelding ‘fx57menu’ bestaat niet.Fx89menuButton om het menupaneel te openen.
  2. Klik op Aanmeldingen en wachtwoordenWachtwoorden. De pagina about:logins van Firefox wordt in een nieuw tabblad geopend.
  3. Klik op het menupictogram Three dot menu en vervolgens op Wachtwoorden exporteren….
    Export passwords option
  4. Er verschijnt een dialoogvenster om u eraan te herinneren dat wachtwoorden als leesbare tekst worden opgeslagen. Klik op de knop Doorgaan met exporteren om verder te gaan.
    Confirm password export
    • Er wordt u mogelijk gevraagd om uw hoofdwachtwoord in te geven indien dit is ingeschakeld, als u uw opgeslagen wachtwoorden wilt benaderen.
  5. U kunt de bestandsnaam en de locatie waar deze geëxporteerde gegevens worden opgeslagen kiezen.