Aanmelden via Firefox Lockwise op uw computer

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Met de Firefox Lockwise-add-on kunt u snel en veilig uw wachtwoorden benaderen. Als u op het add-onpictogram klikt terwijl u op een pagina bent, worden uw aanmeldingen voor die pagina voorgesteld.

1. Klik terwijl u op een pagina bent op het Firefox Lockwise-pictogram in de werkbalk
    login list lockwise toolbar
  2. Klik op de aanmelding om uw gegevens te bekijken.
  3. Klik op het pictogram Kopiëren paste lockwise om uw gebruikersnaam of wachtwoord te kopiëren en plak deze in de aanmeldvelden.