Lege berichten in Hotmail

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Als u Hotmail gebruikt en een leeg bericht ziet wanneer u een bericht probeert te beantwoorden of door te sturen, kan dit komen doordat u zich in de “rich text”-modus van Hotmail bevindt en het bericht waarop u antwoordt “rich text”-elementen bevat, zoals afbeeldingen.

Mozilla heeft contact opgenomen met het Hotmail-team, dat aan een oplossing voor dit probleem werkt. Ondertussen kunt u het probleem omzeilen door voor het doorsturen of beantwoorden van elk bericht uw buffer te wissen.

1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox en selecteer OptiesKlik boven in het Firefox-venster op het menu Extra en selecteer OptiesKlik in de menubalk op het menu Firefox en selecteer Voorkeuren…Klik boven in het Firefox-venster op het menu Bewerken en selecteer Voorkeuren

Klik op de menuknop New Fx Menu en kies OptiesVoorkeuren

.
  2. Selecteer het paneel Geavanceerd.
  3. Klik op het tabblad Netwerk.
  4. Klik in de sectie Offlineopslag op Nu wissen.
  5. Klik op OK om het venster Opties te sluitenKlik op Sluiten om het venster Voorkeuren te sluitenSluit het venster Voorkeuren .

2bd0b316b0ef6a181452357b0f563477-1270320067-928-1.jpg f49b2eeaca4757e02058bd6cf6e8f4b7-1246122498-344-2.jpg f49b2eeaca4757e02058bd6cf6e8f4b7-1266972965-411-2.jpg