Kan entrypoint van procedure js_SaveRegExpStatics niet vinden

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Na het bijwerken van Firefox kan een foutmelding met de tekst “Kan entrypoint van procedure js_SaveRegExpStatics niet vinden in DLL-bestand js3250.dll” verschijnen zodra Firefox wordt gestart. Dit treedt op wanneer één of meer Firefox-bestanden niet kunnen worden gewijzigd tijdens het upgraden, en is verholpen in Firefox 3.6.

Ga naar de Mozilla Firefox-pagina om de meest recente versie te downloaden en te installeren. Voor meer informatie, zie Firefox installeren.