Firefox geeft geen Oost-Aziatische tekens weer

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Dit artikel beschrijft hoe hoe u Firefox Chinese, Japanse en Koreaanse tekens op webpagina’s kunt laten weergeven.

• (Windows XP): Zie Install East Asian language files on your computer bij Microsoft.com.
  • (Linux) De meeste distributies bieden ingebouwde ondersteuning voor Oost-Aziatische tekens. Als dit niet werkt, gebruik dan de pakketbeheerder van uw distributie om de lettertypepakketten voor de benodigde talen te installeren.

Windows 7, Windows Vista en Mac OS X bieden ingebouwde ondersteuning voor Oost-Aziatische tekens. Voor meer informatie, zie Multilingual support (East Asian) bij Wikipedia.

Gebaseerd op informatie van Installing East Asian language support under Windows (mozillaZine KB)