Firefox crasht bij het gebruik van Yahoo Mail

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Dit artikel beschrijft waarom Firefox zichzelf onverwacht kan afsluiten bij het gebruik van Yahoo!® Mail. Zie Firefox crasht - Problemen met crashes analyseren, voorkomen en hulp bij het oplossen verkrijgen voor problemen met crashen van Firefox wanneer u Yahoo!® Mail niet gebruikt.

Noot: dit artikel is alleen van toepassing op Windows.

Yahoo!® Messenger

De Yahoo!® Application State-plug-in kan crashes veroorzaken. U dient deze plug-in uit te schakelen.

1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox en selecteer AfsluitenKlik boven in het Firefox-venster op het menu Bestand en selecteer AfsluitenKlik in de menubalk op het menu Firefox en selecteer Firefox afsluitenKlik boven in het Firefox-venster op het menu Bestand en selecteer Afsluiten.

Klik op de menuknop New Fx Menu en klik daarna op AfsluitenAfsluiten Close 29 .

2. Open Deze computer of Windows Verkenner.
  3. Blader naar de map C:\Program Files\Yahoo!\shared.
  4. Verwijder het bestand npYState.dll. Nu de plug-in is verwijderd, is het mogelijk dat Firefox niet meer crasht bij het gebruik van Yahoo!® Mail.

Verwijderen van de plug-in heeft geen invloed op de mogelijkheid Yahoo! Mail te gebruiken.