Firefox crasht als gevolg van AVG SafeSearch

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

De sjabloon “crashsig” bestaat niet of heeft geen goedgekeurde revisie. avgssff.dll

Crashes in avgssff.dll worden veroorzaakt door AVG SafeSearch, een Firefox-extensie die wordt meegeleverd met AVG Antivirus.

Oplossingen

• Werk AVG bij: bezoek de AVG-website voor instructies.
  • Schakel AVG SafeSearch uit:
    1. Open het menu Extra boven in het Firefox-vensterin de menubalk en selecteer Add-ons. Het venster Add-ons zal worden geopend.
    2. Selecteer in dit venster het paneel Extensies.
    3. Selecteer AVG SafeSearch en klik vervolgens op Uitschakelen.